Wie is Job?

Job is een specialiste op het gebied van het werven van het juiste talent, branden van jouw online merk en het creëren van de juiste exposure. Job is ook een goede luisteraar en brengt de wensen van talenten en werkgevers in kaart.  Met hun wensen in haar achterhoofd gaat zij op pad. Tijdens deze route stelt zij de kritische vragen, vertelt zij wat je kan verwachten, plant zij sollicitaties in en adviseert zij zowel werkgever als talent.

Wat is WerkenbijJob.com?

WerkenbijJob.com is Job haar jobsite waar zij haar expertise combineert met de exposure van een jobsite. De vrienden van Job omschrijven haar als open en transparant, doordat alle informatie altijd duidelijk staat vermeld. Job haar doel is om te zorgen dat iedereen die in aanraking komt met Job & haar specialisten het gevoel heeft dat ze uitstekend geholpen zijn.

Waarom creëerde Job WerkenbijJob.com?

Job loopt al jaren mee op de werkvloeren van verschillende bedrijven. Tot op een dag Job zich realiseerde dat een helpend handje niet zo duur hoeft te zijn. Geheimzinnigheid ten kosten gaat van het doel en facturen met duizenden euro’s ten kosten gaan van het plezier. Job wist dat de meeste bedrijven gewoon een duwtje in de rug nodig hebben. Zo creëerde job WerkenbijJob.com.