Hey! jij! Talentzoeker?

Ontdek talent sneller en beter door WerkenbijJob

Het ontdekken van talenten is competitief, Job kan je helpen met het winnen van de strijd. Kom gemakkelijk in contact met een poel van gekwalificeerde kandidaten.


Een platform dat het aannemen van nieuwe talenten makkelijker maakt.

Van Hallo tot aanname.

Image

Job bespaart je geld

Job is er klaar mee… Nee niet met jou! Een percentage van het jaarsalaris? Hoezo?! Job hanteert een abonnement met een vast tarief. Geen verrassingen, die zijn voor verjaardagen. Ik heet toch niet jarige Job?

Image

Expertise van Job

Job heeft tientallen jaren aan recruitment kennis in huis. Wat voor de één werkt, hoeft niet voor jou te werken. Job zorgt daarom voor maatwerk, zodat we ons gezamenlijke doel bereiken.

Image

Jobs specialisten

Jobs specialisten zijn dag in dag uit bezig met het uitbreiden en onderhouden van het Jobs talenten netwerk. Met ‘Jobs out of the box’-methode benaderen zij de personen op basis van jouw wensen en criteria. Jobs specialisten maken verder gebruik van LinkedIn, databases, draad met blik en AI-tools.

Image

Databases van Job

Job heeft enorm veel waardevolle data verzamelt van personen over de jaren heen. Job loopt immers al een tijdje mee. Alles wat we niet in onze interne database kunnen vinden, haalt Job bij de buren. Jobs specialisten spitten voor jou talloze databases door om dat talent te vinden.

Image

Job heeft ze allemaal op een rijtje

Een CV zegt veel, maar niet alles. Wat is haar motivatie? Wat verdient hij? Job zorgt ervoor dat jij alle informatie van je toekomstige protegé duidelijk en overzichtelijk hebt. Ooh was dat niet helemaal duidelijk?! Job is meer dan een Jobsite! Job zorgt ervoor dat je sollicitatie wordt ingepland, het talent weet wat hem te wachten staat en dat al zijn informatie netjes gedeeld wordt met jou.

Image

Job vertelt het door

Jouw naam op de plek waar die hoort. Via Jobs netwerk komt de job terecht bij het juiste talent. Zo komt jouw job terecht in mailboxen, meerdere websites en fora. Kortom Job zorgt dat jouw naam op de juiste plek op het juiste moment staat te shinen.