svgIcon
1999 Founded
svgIcon
50-100 Employees

About Company

Met ruim 20 jaar ervaring is VDS een stabiele en toonaangevende full service dienstverlener in de automotive branche. Een branche gekenmerkt door variabelen. Daarin wilt u kunnen leunen op een betrouwbare partner. VDS staat bekend als zo’n partner. Wij kennen de branche van binnen en buiten. We begrijpen de constanten, herkennen de schommelingen en lopen voorop bij verandering. En juist die dynamiek maakt ons tot wie we zijn: een full service dienstverlener op het gebied van import, export en groothandel.

Dankzij een getalenteerd team van 50 VDS’ers kunnen we opdrachten van elk formaat aan. Van simpel en kleinschalig tot omvangrijk en bijzonder complex. Dat doen we sinds 1999 voor klanten van alle denkbare groottes. Van de overbuurman tot aan internationale bedrijven, naar huis terugkerende expats en alles daartussenin.

Als full service dienstverlener staan we bekend om onze resultaatgerichte en complete oplossingen. Wat niet betekent dat we per se alles voor u moeten doen, maar we kunnen het wel. En daarbij staat persoonlijke service voorop. Altijd. Zij aan zij met professionaliteit en het streven om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten en partners.