Urban Goddess yoga & active wear

svgIcon
2013 Founded
svgIcon
0-10 Employees

About Company

Urban Goddesss yogakleding is een biologisch yogakledingmerk uit Amsterdam. In 2013 lanceerde Urban Goddess haar allereerste yogalijn en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende yogamerken van Europa.

Hip, eerlijk en betaalbaar

Wij zijn hip, eerlijk en betaalbaar. Hip omdat we graag voor en na onze yogales ook fashionable over straat willen. Onze yoga kleding is daarom makkelijk te mix en matchen met je casual garderobe. De materialen die we gebruiken zijn zo heerlijk zacht, dat we heel goed begrijpen dat veel van onze kleding ook veel off the mat gedragen wordt, gewoon om lekker in te loungen of als casual wear.

Eerlijk, omdat Urban Goddess yoga kleding wordt gemaakt van biologisch katoen op een veilige en eerlijke manier, met respect voor mens en natuur. Als je biologische kleding koopt, heb je niet alleen een fijn product voor jezelf, waar je goed over kunt voelen, maar je draagt ook echt bij aan een betere wereld. Wil je meer weten over hoe wij onze kleding produceren? Kijk dan onder het kopje productie voor meer informatie.

En betaalbaar, omdat wij biologische kleding graag zo betaalbaar mogelijk aanbieden zodat zoveel mogelijk mensen voor duurzaam kunnen kiezen. Zo willen we bijdragen aan het creëren van een grotere groep duurzame en mindful consumenten.