About Company

TKC is hét kennismanagementbureau van Nederland. Ons team bestaat uit business consultants, schrijvers en technisch consultants die al bijna 15 jaar een gedeelde passie hebben om de klantenservice van elk bedrijf beter te maken! We doen dit door je mee te nemen in het bedenken van de juiste kennismanagementstrategie, door te helpen bij het leveren of het implementeren van een nieuw systeem of door te zorgen dat je bent voorzien van de juiste service content via elk kanaal. Zo is het makkelijker voor je klant en medewerkers om het antwoord op de vragen die je klanten stellen snel te vinden en zorg je dat al je klantvragen in één keer goed worden beantwoord!  

ONZE MISSIE

Onze missie is om vragen van klanten in één keer goed te beantwoorden en elke vraag als kans te benutten. Daarmee creëer je loyale klanten.

ONS DOEL

Meer tevreden klanten en medewerkers. Daar komt veel bij kijken en dankzij onze methodiek houden wij het simpel en overzichtelijk. Stap voor stap begeleiden we je naar de gewenste situatie.

Wil je dat je klant via elk kanaal in één keer het juiste antwoord krijgt op zijn vraag? En dat hij geholpen wordt als hij er online niet uitkomt?